27 februarie 2010

România , într-o frază

Cum perlele şi prostia sunt mai mereu prezente în viaţa de zi cu zi a românaşului m-am gândit că ar fi bine ca de acum înainte să postez câte o frază despre ce se mai întâmplă în ţărişioara noastră dragă. Azi e promoţie specială aşa că avem trei fraze delicioase:
  • Boc vrea o linie TGV Paris-Budapesta-Constanţa! - "Mă refer la calea ferată Paris-Strasbourg-Bratislava, care trebuie extinsă către Budapesta-Bucureşti-Constanţa, ca o componentă a programului privind reţeaua europenă de transport", a afirmat Boc zilele trecute. (Asta în condiţiile în care de la Deva la Lupeni trenul face nu mai puţin de patru ore!:)
  • "Prefer să stau în Arabia printre cămile, decât să mă întorc printre gloabe!", a declarat Mirel Rădoi, ieri, la GSP TV. (o remarcă tristă dar adevărată despre situaţia fotbalului de pe plaiuri mioritice)
  • Marele Sanctuar Circular din cadrul complexului arheologic Sarmizegetusa Regia a fost vandalizat, din nou, de persoane rămase neidentificate. Un stâlp de lemn a fost ars, iar alţi cinci au fost scoşi din pâmânt şi aruncaţi unul peste altul. (un reminder că istoria nu prezintă nici un interes pentru nimeni în ţara asta!)

1 wild thought(s):

Cristi spunea...

=)) Cred ca Boc e un nostalgic, se gandeste sa reconstruiasca traseul Orient Expresului, dar vorba ta de la Paris la Budapesta ajungi in 5-6 ore si de la Budapesta la Constanta faci 12...

Un produs Blogger.