16 februarie 2010

Wild thoughts

M-am întors la Timişoara cu forţe proaspete pentru ultimul semestru de facultate. Iute au trecut anii. Am aflat că mai avem un semestru de pierdere de vreme cu materii complet inutile. Am să mă străduiesc să găsesc ceva de muncă pentru a putea spera şi la master (nu de alta da' e cam scump,35 de milioane, pentru cei care nu ştiu), dar şi pentru că nu mai vreau să stau pe banii părinţilor care şi aşa sărăcuţii s-au chinuit cu mine în aceşti ani. Revenind la master, deşi este absolut necesar am aflat în mare parte că va fi cam tot aceiaşi gargară întinsă pe doi ani. Măcar de mi-ar prii în viitor...Pe lângă materiile inutile s-a strecurat în programă şi radiojurnalismul. Sper să fie ok şi, cine ştie, o portiţă spre viitor, asta pentru că deja încep să mă irite comentatorii de fotbal din ultima vreme:) aaa... ar fi ideal să mă apuc şi de licenţă:))
În altă ordine de idei venind cu săgeata spre Temeu am realizat că oamenii merg mai des la wc în tren dacă acesta arată aşa cum arată cel din săgeată. Am mai observat o chestie ce mă roade: De ce cocos unii bărbaţi îşi conduc gagicile până la budă şi aşteaptă în faţa uşii până acestea îşi fac nevoile?? Ţi-e teamă că ţi-o fură unu' în drumu' spre weceu? Crezi că o poate agăţa chiar în faţa toiletei..."ce faci donşoara ai făcut căchiţ?" Dacă e să ţi-o fure chillax că îi poate trimite ocheade şi de pe scaunul din faţă sau de peste drum... fătălăi oricum.
Mai departe. În săptămâna în care am fost acasă m-am certat cu mama mai mult ca în ultimii doi ani. Nu, nu din cauza şcolii. Nici din cauza faptului că sunt o lipitoare ce suge încă de pe banii tatei. Ci din cauza măreţelor emisiuni de la televizinea motanului Felix. Acces di(n)Rect rămâne cea mai proastă emisiune din România. Încă nu pot să-mi explic cum s-a ajuns aşa de rău. În timpul unei discuţii "elevate" între aşa zisa profesoară lesbi şi eleva sa, Mădălin Ionescu(pe care îl apreciam înainte să se apuce de emisiuni cu stafii şi alte prostii la naţionalcarbo tv) ne spune că urmează o intervenţie extraordinară. Cele două invitate se opresc subit şi pe ecran apare....da....Vonda Shepard (soundtrack Ally McBeal) aflată la Cluj pentru un concert. Faptul că intervenţia unui interpret internaţional a fost introdusă exact între discuţia de căcat între cele două invitate mi se pare de un prost gust incredibil. TRIST e că o astfel de emisiune are o audienţă mare şi că mama se uită încă la aşa ceva. "n-ai unde schimba, uite isteţule, măruţă e la fel, acasă e la fel, tot bârfe. Ăstea interesează pe oameni."...si tot aşa a whole week. Era să uit de CĂCATOS şi lăbarul de Stoian. O emisiune plină de curve de pe centură, pornografii, striptease cu frişcă şi cancanuri ieftine la care mai apare câte un vadim ce face spume în colţu' gurii citind poezii scrise de el într-o altă epocă. Jenant antena 1 jenant...noroc cu Discovery şi Nat. Geographic cu ale sale documentare de la ore târzii. Noroc cu filmele bune nominalizate la Oscar(despre care o să vă povestesc în alte postări) şi cu ciocolata amăruie ce paradoxal mi-a îndulcit zilele:D

3 wild thought(s):

Anda spunea...

Se duc cu ele ca sa nu vina cineva sa le violeze. Obicei ancestral mostenit din trenurile naspa si goale. Am observat si eu.

Alex spunea...

Deci, clar...Coco dragule o dai pe chestii serioase. Ar fi trebuit să fac şi eu asta de ceva vreme numai că m-am pierdut pe drum.

reborn_smoker spunea...

De la mirosu ala nici nu cred ca ti se mai ridica ceva. Nivelu` de trai nu, apetitu` sexual nu, poate stomacul in gat ti se mai ridica.
Insotirea femelei la pipiloc in tren e un ritual, astfel masculul isi afirma dorinta de afirmare in societate. De asemenea, simtul de proprietate al mascului creste invers proprotional cu marimea vezicii femelei. In episodul urmator, veti putea urmarii...(aici vine melodia de la tele enciclopedia si neaparat sa fie vocea lui pitis)

Un produs Blogger.