14 decembrie 2011

Bear Grylls e mic copil!

Cu toţii îl ştiţi pe Bear al nostru. Când nu e în pauza filmărilor, ar mânca aproape orice. De la larve-gigant, la rahat de urs, la carne de cămilă moartă. Omul nu prea are nici o limită şi, trebuie să recunoaştem, mulţi îi ştim emisiunea de pe Discovery, în principiu, din cauza "poftei" sale nestăvilite şi nicidecum tehnicilor de supravieţuire în condiţii extreme.

Omul e atât de hardcore încât, cel puţin o dată,  cu toţii ne-am gândit cu câtă uşurinţă ar câştiga cei 50.000 de dolari "serviţi" celor care participă la cunoscuta emisiune a lui Joe Rogan, "Fear Factor" (care, by the way, a reînceput). Însă după ce am văzut ce poate face următorul tip, nu mai sunt aşa sigur. 

Ceea ce a început cu un pariu "nevinovat" între prieteni a continuat cu un adevărat succes viral, unde altundeva, dacă nu pe Youtube. Louis Cole a devenit faimos după ce l-a depăsit pe Bear. Britanicul cu dread-uri mănâncă aproape orice şi se filmează în HD. Mai mult, se bucură de extrem extrem de multe vizualizări, chiar dacă, multe dintre clipuri sunt de-a dreptul greţoase. Şi înainte de a vedea (dacă vă ţine stomacul) cam ce papă omul care deja se confruntă cu multe probleme din partea PETA, aruncăm o scurtă privire asupra meniului de până acum: 660 de viermi vii, 21 de lăcuste, 3 gândaci de Madagascar, un întreg bol de wassabi crud, un scorpion gigant, o tarantulă, o broască moartă în stare de putrefacţie şi lista poate continua. Şi va continua. Pentru că recent, Louis are şi o pagină specială pe facebook (Food for Louis), acolo unde, aţi ghicit, oameni din toate colţurile lumii îl "provoacă" la alte gustări delicioase.

Aşadar, dacă n-aţi mâncat nimic până la ora asta, vă invit să urmăriţi, clip-ul care mie mi se pare, de departe, cel mai greţos. Atât de greţos încât nu l-am putut urmări până la final. Şi nu glumesc! Cei cu stomac sensibil, rezumaţi-vă la a citi postarea şi atât.

0 wild thought(s):

Un produs Blogger.