5 octombrie 2011

FRF face accidental şi lucruri bune

În eterna-i încercare de a reabilita imaginea şi aşa decolorată a naţionalei noastre, Federaţia păstorită de unicul, irepetabilul, irefutabiliul Mircea Sandu a hotărât să ofere bilete gratuit pensionarilor, copiilor şi femeilor, la jocul din weekend cu Belarus, doar-doar, Arena Naţională n-o arăta la fel de dezolant ca la meciul "campionilor" de la Oţelul cu Benfica. Sigur, măsura luată de mai marii Ferefeului nu poate acoperi în totalitate penibiliul situaţiei, însă, văzută cel puţin de la o distanţă apreciabilă, pare o idee bună, demnă de urmat şi în viitor. 

Şi mă gândesc aici, în primul rând, la copiii care vor lua loc în tribunele tricolore ale arenei. Dacă tot nu mai regăesc un model demn de urmat în iarbă, indiscutabil nici unul în birouri, măcar să fie bucuroşi că vor vedea un stadion de talie europeană, pe care, cu siguranţă, mulţi dintre ei visează să şi joace. De aceeaşi  bucurie vorbim şi în cazul pensionarilor, oamenii cu păr grizonat care au prins celebrele cuplaje, driblingurile în viteză ale lui Dobrin şi golurile de vis ale lui Dumitrache meritând din plin să vadă o arenă realmente superbă, lucru imposibil în mod normal, dacă e să aruncăm o privire asupra preţurilor pentru astfel de meciuri. Tichetele gratuite pentru sexul frumos sunt şi ele binevenite, pentru că în ultimii ani ţi-e cam frică să te duci la meci cu consoarta, care în afară de înjurături şi refulări ale unor indivizi cu IQ-ul cel puţin egal cu al lui Dodel n-au prea avut ce vedea. Măcar acum, îi pot urmări într-un cadru cât mai frumos pe alde Prinţ de Cluj, Mutu, Marica, Torje şi alţi "idoli la femei" din fotbalul mioritic.

Aştept cu nerăbdare momentul în care Naşu' va împărţi cu generozitate bilete gratuite la intrarea în arena Circului Globus, un decor mult mai potrivit pentru situaţia în care se află sportul rege la noi.

sursa foto: gsp.ro

 

0 wild thought(s):

Un produs Blogger.