21 septembrie 2011

Un ţăran de Sulighete prin capitală

Da doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, aventura ţăranului ardelean pe alte meleaguri decât cele hunedorene continuă. Sfârşitul ăsta de săptămână mă prinde în capitala frumoasei noastre ţări. Astfel, voi fi chiar în inima junglei urbane, de unde, cu siguranţă, voi reveni cu detalii mai mult sau mai puţin sălbatice. Avem pe itinerariu toate lucrurile pentru care oraşul ciobanului Bucur e recunoscut, plus unul-două mall-uri  (că aşa e când mergi cu jumătatea la oraş ) şi trei-patru stadioane (musai Arena Agrară Naţională). Uraţi-mi noroc, vreme bună şi tone de răbdare, că sigur e nevoie (cu atât mai mult cu cât călătoria nu durează decât 8 ore şi jumătate).

Acestea fiind spuse, vă urez un week-end la fel de reuşit cum sper că va fi al meu şi vă las cu un banc ce se potriveşte cu situaţiunea în cauză:

După o ploaie torenţială, un ardelean stă pe un trotuar din Bucureşti, în aşteptarea unui autobuz. La un moment dat, o maşină trece în trombă printr-o baltă de la marginea trotuarului, stropindu-l din cap până-n picioare; în mod evident, fără a se opri... Fără a se enerva, ardeleanul comentează cu voce tare :
- No, aşa ceva la noi în Ardeal nu se poate întâmpla!
La care, unul de lângă el îl întreabă:
- Da ce, bă ardelene, la voi în Ardeal nu sunt bălţi?!?
- Ba sunt!... Da' dacă te stropeşte cu maşina, şoferul opreşte, se dă jos şi-şi cere iertare, te urcă în maşină te duce acasă la el, îţi dă un rând de haine uscate, te pune să faci un duş iîţ dă o masă pe cinste şi-un sfert de pălincă, te ţine să te culci acolo şi dimineaţa, la plecare, îţi dă şi o sută de euro.
- Ha, ha!... Te-ai tâmpit, omule, zău aşa! Ţi s-a întâmplat ţie una ca asta?!?
- Mie, nu!... Da' lu' nevastă-mea, da!

1 wild thought(s):

double A spunea...

Am ras vreo 5 minute la bancul ala. Funny shit...
In legatura cu excursia voastra, distractie placuta si sa va iasa totul asa cum va doriti. Si sa faci multe poze! Si sa le si sharuiesti. ^_^

Un produs Blogger.