1 ianuarie 2011

Bălăceală de 1 ianuarie

De abia mi s-a uscat părul. Şorturile-s pe calorifer, împreună cu prosopul albastru. Am început anul într-un mod cu totul şi cu totul inedit. Am fost la Aqualand my brothers. Da, Deva a devenit, brusc, pentru mine, şi sper că şi pentru mulţi alţi concetăţeni, mai interesantă. Am fost la mult-lăudatul, mega-mediatizatul şi ultra-aşteptaul Aqualand.

De la mine pentru domnu' Mircică, primarele nostru, pe persoană fizică, nota 10! 10 cu felicitări primea dacă mergeau şi toate lucrurile din complex. Dar nu suntem cârcotaşi (nici nu îi de bun augur se pare, că uite poţi face buba mare la cap) şi ne mulţumim cu această minunăţie. Pentru că pentru mine, e de-a dreptul o minunăţie. Să faci baie într-o apă de 30 de grade, când dincolo de geamurile mari de termopan, termometru nu "bate" mai mult de 10 grade, este ceva dat dracului! M-am bălăcit ca 'piii în apa caldă şi m-am bucurat la maximum de orele petrecute în complex. Am stat în jacuzzi, am făcut ture în bazinul cu valuri (valuri care încă nu merg, numa nenea unguru' meşter ştie să le dea drumul), m-am bălăcit până şi în bazinul de copii, m-am dat pe topoganul ce te îmbărligă şi te răs-îmbărligă, am transpirat în sauna cu aromaterapie, meloterapie şi alte cele şi m-am sufocat în cea finlandeză (cunoscătorii ştiu de ce). Am gustat din toate câte puţin şi tre' să spun că au o "aromă" deosebită. Aproape că nu îmi vine să cred că în România, în special într-un orăşel mic aşa ca al meu, se pot face astfel de lucruri. Sunt încântat până peste cap şi n-am să mai zic că e loc de mai bine. Nemulţumitului i se ia darul. Poate preţul de intrare (20 de ron pentru 3 ore sau 40 de ron pentru o întreagă zi) poate părea uşor cam "piperat", dar odată îmbăiat şi relaxat uiţi de toate astea.

Aşa că am început anul cum se poate mai bine. Îmbăiat, parfumat şi relaxat. Eu şi alte sute de deveni bucuroşi de noul "cadou". La cât mai multe lucruri faine domnilor edili. (Tot în acest an se demarează şi proiectul pentru un bazin olimpic de talie europeană la doi paşi de Aqualand:D). Am fost sceptic şi n-am pus botu' la discursul lu' Mircică, acesta spunând la inaugurare că investiţia făcută în aceşti ani, este cea mai importanţă din ultimii 100 aici, la poalele cetăţii. Acum, după ce am văzut cu ochii mei ce s-a făcut, tind să îi dau dreptate. Din 2011, la Deva, miroase uşor a Europa.
Pentru cei care vreţi să vă "spălaţi ochii" cu ceea ce e prin complex, poze şi informaţii complete aici.
Veniţi de vă bălăciţi!

1 wild thought(s):

Mitza spunea...

yuuuy am aparut si eu in blogul lui Claudiu, smecheri astia 2 din imagine, frumos Aqualandu seara, insoportabil de stat la sauna finlandeza....stai sa iti citesc postul ludule ca am sarit sa iti dau coment si prin acest mod tzin sa iti zic ca acum la inceput de an ti-ai inmultit vizitatorii cu inca unu:P:)

p.s. invidiosii stati acasa sau priviti-ne din afara acvariului

Un produs Blogger.