9 ianuarie 2012

Dragă Nuţi,

Cam aşa se face un videoclip de promovare. Dacă tot vorbeam zilele trecute de acest lucru, fie el şi la un nivel mai mic. Pentru că ceea ce vedem în clip e o prezentare a unei provincii (da, nu a unei ţări întregi) din Canada. Ţara aceea care stă pe capul Statelor Unite. Ţara aceea plictisitoare pe care noi românii o asociem repede cu Nadia şi cu Bute. Ţara aceea în care regăsim poliţiştii aceia frumos îmbrăcaţi în roşu şi în care se vorbeşte şi franceză şi engleză. Ţara aceea care e a doua ca suprafaţă după mama Rusie, dar care e locuită doar de vreo 35 de milioane de oameni.

La banii pe care i-ai aruncat pe frunze, cred că se putea face un filmuleţ cel puţin la fel de frumos ca acesta. Totul e să vrei, pentru că, slavă domnului, de locuri care îţi taie respiraţia, nu duce lipsă ţărişoara asta.

P.S.: Dacă noi vom avea vreodată, vreun clip de promovare care să se ridice la nivelul acestuia, aş propune ca acesta să ruleze, non stop, pe toate televizoarele, lcd-urile, led-urile, plasmele celor mai mari magazine de electrocasnice din ţară. Enjoy!





0 wild thought(s):

Un produs Blogger.