1 noiembrie 2011

Blugi cu căchiţ

I-aţi văzut de prea multe ori anu' ăsta. Atât la fete, cât şi la băieţi (ăia ceva mai gay de fel). La un moment dat, fetele insistau cu ei la maximum. Apoi s-au domolit, pe urmă au revenit din nou în forţă. E vorba de blugii bufanţi, sau cei cu tur lăsat (nu cur lăsat, da?). Pe scurt: blugi cu căchiţ. Nu ştiu care a fost prima femeie care a avut ideea strălucită de a crea nişte pantaloni care îţi dau impresia că te-ai scăpat de ceva timp în ei.

Ne-am consultant între noi şi ghiciţi ce fetelor?! Îi urâm cu desăvârşire. Sunt chiar mai penali decât UGG-urile. Da, chiar se poate mai penibil de atât. Singura impresie pe care mi-o dau e cea pe care o regăsiţi în titlu (o exprimare mult prea elegantă). Înţeleg că poate unul din scopurile lor e să ascundă fundurile ceva mai mari, ori celulita care apare de la prea multă shaworma şi prea puţină mişcare (sexul nu se pune), dar nimic nu e mai aiurea decât să vezi o fată ce dă impresia că ascunde un pempărs uriaş sub blugi. Cu atât mai mult cu cât multe dintre voi alegeţi să îi purtaţi cu pantofi cu toc, o combinaţie eşuată din start, ce dă impresia de bădănărie made in pantelimon. 

Remember, scopul e să scoţi în evidenţă formele voluptoase, fundul bine lucrat, că doar aşa atragi privirile masculilor feroce care suntem (not). Niciodată, dar niciodată nu voi fi impresionat de o fată ce va alege să poarte asemenea piesă de vestimentaţie. Până la urmă, de unde ştim noi că nu ascundeţi cevaaaaa....altceva....mă înţelegeţi, în pantaloni?! Dacă tot alegi să fi mai băieţoasă, mai gangsta, atunci mergi până la capăt. Alege şi o bluză xxxl, un jersey de fotbal american, un hoody larg specific ghetoului şi nişte başcheţi coloraţi. Nu uita căciula tip Puya sau şapca întoarsă invers. Şi ochelarii de aviator. Şi uite aşa, şansele ca un băiat normal să te agaţe sunt la fel de mari ca cele ca 2Pac şi Michael Jackson să înregistreze împreună un featuring.

0 wild thought(s):

Un produs Blogger.