15 aprilie 2011

Capsula timpului

Anul de graţie 2011. Cu o săptămână şi un pic înainte de Paşte. Realitatea TV, OTV, Kanal D şi Taraf transmit în direct şi în exclusivitate imagini de la Izvorani, acolo unde, de mai bine de două ore, Monica Columbeanu (câştigătoarea primei ediţii a emisiunii Românii au Talent, pentru incredibila aptitudine de a cânta simultan la saxofon, clarinet, taragot şi ocarină) încearcă să îşi recupereze fiica din ghearele fostului său soţ, Irinel.

Postat în faţa porţii vilei în care până nu demult a locuit, longilinul fotomodel este însoţit de un executor judecătoresc, care are în mâna dreaptă documentele emise de instanţă şi în mâna stângă un flex împrumutat de la unul din vecinii de peste drum, cu care este gata-gata să taie porţile palatului. De asemenea, sunt aşteptate să apară din moment în moment, Ana Maria Prodan şi Oana Zăvoranu, care după experienţa acumulată în urma divorţului răsunător al „queridei” şi-au exprimat suportul pentru Monica. Există informaţii potrivit cărora Monica Tatoiu a revenit în ţară după vizita de lucru de la Fukushima, acolo unde alături de experţi în energie nucleară, a rezolvat problema scurgerilor radioactive şi că aceasta s-ar afla în drum spre Izvorani, pentru a încerca să îl convingă pe Irinel să îi încredinţeze fiica Monicăi. De altfel, din moment în moment este aşteptat şi Nati Meir, israelianul ce tocmai a ieşit din închisoare spunând imediat după eliberare că nu a mai putut rezista să stea deoparte de acest scandal monstru, exprimându-şi astfel simpatia pentru Monica, femeia care l-a ajutat atât de mult în campania electorală: „nu pot să concep ca un moş ca Irinel să aibă grijă de Irina!”, spunea Nati Meri la puţin timp după revenirea în libertate.

De partea cealaltă a baricadei, văzând agitaţia creată în faţa porţii vilei sale, Irinel Columbeanu se pare că l-ar fi contactat telefonic pe Corneliu Vadim Tudor, în speranţa în care „tribunul” va alunga, conform experienţei vaste în domeniu, executorul judecătoresc posesor de flex din faţa porţilor. În tot acest timp, micuţa Irina a fost dată în grija celor 15 bone pe care Irinel le-a angajat în ultima vreme, ultima dintre acestea semănând izbitor cu îndrăgita interpretă de muzică uşoară, Anna Lesko.

În tot acest timp, corespondentul PRO TV la Izvorani, Cătălin Măruţă era cât pe aci să se încaiere cu reporterul special al Kanal D, Mădălin Ionescu, aflat şi el în miezul problemei, pe motiv că cel din urmă ar fi intrat în cadru în momentul în care Cătălin prezenta situaţia de la Izvorani. Momentul n-a fost însă transmis în direct pe PRO TV, regizorul de emisie comutând cu mult tact înapoi în studio, acolo unde Pepe şi invitaţii săi, Oana şi Viorel Lis interpretau la unison noul hit al latino-loverului: „Mi-ai laut inima şi casa”.

Vom reveni, în scurt timp, cu noi informaţii de la Izvorani. Rămâneţi în continuare pe antena 1, urmează Cătălin Botezatu, Daniela Crudu şi Bianca Drăguşanu într-un preview al showului XXX Factor.

2 wild thought(s):

MirelaC. spunea...

:)))) Mor de ras!...Mda, si alte probleme avem, Romania????...:|

iulineaţa spunea...

aptitudine e sa canti pe iarba si sa nu te miri la fiecare 10 secunde de microfon, chitara si de faptu`efectiv ca esti tu ala care canta !

Un produs Blogger.