16 februarie 2011

Vocea din Kanal

E stabilit de mult deja că, postul turcesc, Kanal D, e unul din cele mai penale canale de televiziune de la noi. Dedicat totalmente gospodinelor, postul oamenilor ce îi idolatrizează pe Hagi încearcă să aducă un suflu nou televiziunii din România. Mai nou, ei încearcă să ne arate că şi ştirile se pot face altfel. Sub prezentarea lui Sabbagh sau Pătruleasa principalul jurnal al zilei e de-a dreptul lamentabil. Bombastic, exagerat, exact asemenea unui tabloid, jurnalul de la ora 19.00 combină ştirile serioase, cu cele mondene, tragediile cu prezentările de modă ale lui botezatu, într-un ghiveci cum rar ţi-e dat să vezi în zilele ăstea pe teve.

N-am să înţeleg niciodată de ce producătorii au ales să prezinte ştirile aşa. Absolut nefiresc, acele întreruperi cu litere de o şchioapă cu întrebări de genul "Există cu adevărat extratereştrii în Strehaia?", plus benzile idioate din josul şi dreapta ecranului, inspirate parcă din
cancan sau libertatea. Însă nu asta mă deranjează pe mine cel mai tare. Ce mă zgârie pe cerebel e vocea aceea cretină. Nu ştiu cine o posedă. Nu ştiu cum s-o caut pe gugăl, cert îi că e una din cele mai enervante voci de la televizor. Sunt sută la sută sigur că am mai auzit şi pe la un alt post în trecut, nu poţi s-o uiţi. O urăsc cu desăvârşire!! Modul în care accentuează cuvintele, intonaţia folosită mă fac să mă gândesc cum i-ar sta televizorului cu un bibelou de-al mamei înfipt în dreptul capului lui Sabbagh. Ştiu, veţi spune că na te-ai găsit fix tu amu' să te iei de vocea bietului om. Eu sunt gata să pariez că omul chiar aşa vrea să prezinte ştirea, aşa i se spune, să fie dramatic, grav, bombastic, senzaţional, fenomenal, incendiar, în direct şi în exclusivitate. Unde mai pui că dacă auzi această voce în fiecare seară (mama urmăreşte programele Kanal D de dimineaţa de la Noră pentru Mă-ta şi nu ştiu ce altă emisiune prezentată de Niculina Stoican şi până seara la impresionantele telenovele turceşti) înnebuneşti de-a dreptul. Şi asta e doar o fărâmă din ce căcat imens înseamnă acest kanal d. De vreţi să vă delectaţi cu vocea de aur aveţi mostre, întâmplătoare, aici, aici şi aici. (credeţi-mă am încercat să caut o ştire serioasă, dar numai astfel de grozăvii mi-au ieşit în cale)

3 wild thought(s):

Anonim spunea...

Sal. Oare n-o fi tipu asta?! http://blog.voce.ro/voice-productions

Claudiu spunea...

eihaaa.dadadadda. asta e:))

Anonim spunea...

Da-i un mail (sper sa fie mailul corect greger@voce.ro) si zi-i sa nu se mai gangaie atat de penibil si urat.

Un produs Blogger.