7 august 2010

Eterna şi fascinanta Românie. Partea a 4 a

M-am tot gândit ce să scriu ca şi posibil comentariu, lead, atac, intro, cum vreţi voi, pentru acest material video. N-am găsit nimic potrivit. Poate doar atât: Doamne, fereşte-ne să n-ajungem acolo!! P.S. Naratorul filmului este managerul Spitalului Judeţean, Silviu Didilescu, care a încercat să atragă atenţia asupra situaţiei instituţiei.

2 wild thought(s):

Anda spunea...

Foarte frumos, mai bine chema presa pentru treaba asta. Let me guess, membru de partid de opozitie, right? Intr-adevar, situatia e mega-nasoala, dar in timpul petrecut de-a altfel plictisitorului filmulet, pe care o televiziune locala il putea face mai ca lumea, putea incerca sa atraga niste fonduri prin proiecte. Treaba lui de manager de spital e sa imbunatateasca asta, nu sa se posteze pe youtube. In locul tau, m-as duce sa il intreb ce o sa faca pentru a schimba situatia. Si as incheia articolul, caci vad raspunsurile in globul meu de cristal, cu un citat din Eleonor Roosevelt. "Am preferat mereu sa aprind o lumanare decat sa ma plang de intuneric."

Claudiu spunea...

Crede-ma ca m-as duce, dar, l-am dat in vileag cu ceva acu vreo doua saptamani si nu stiu daca ar mai vorbi cu noi. Cred ca a postat filmuletul ca sa atraga atentia. Nu stiu a cui atentie dar na. Sigur ca o televiziune locala l-ar fi facut mai bine dar sa filmezi in spitalul nostru e ceva foarte greu. Oricum situatia asta e peste tot, doar ca nu multi s-au gandit sa o posteze pe net.

Un produs Blogger.