9 iulie 2010

Eterna şi fascinanta Românie. Partea a 3 a

Astăzi frustrările mele se leagă din nou de inundaţii. Da, ştiu sunt obsedant deja, dar aici şi acum se văd mai bine problemele noastre. Merg pe aceiaşi idee însă astăzi voi fi mai scurt. Cum să evoluăm când la conducerea ţării noastre sunt oameni ca Elena Udrea?

Sincer, acum. Bancurile cu blonde nu se potrivesc tot timpul. În cazul celei de la Cotroceni, se potrivesc ca o gentuţă a lu' nea vuitton ăla la pantofii ministrului turismului şi dezvoltării. Dacă v-aţi făcut ieri timp aţi putut vedea la tembelizor că Nuţi a fost din nou la sinistraţii din Moldova. Şi ce le-a dus draga de ea?? Ciocolată Poiana copiilor, şi...PANTOFI CU TOC femeilor de la sat!!! Repet. PANTOFI CU TOC femeilor de la sat!! Cât de proşti să crezi că sunt acei oameni? Cum îţi permiţi tu, cea care sigur ţi-ai desfăcut cracii ca în Basic Instinct de fiecare dată când ai avut ocazia pentru a junge aşa sus?? Câte şliţuri ai desfăcut că să defilezi prin Parlament nestingherită? Cât de redusă mintal trebuie să fi să duci femeilor de la ţară, pantofi cu toc? Cum să te plimbi cu ei prin mâl? Cum să râneşti la vaci şi să dai lături porcilor pe tocuri, tembelo? Cum să duci unor oameni care au nevoie de mâncare, apă şi materiale de construcţie, pantofi cu toc?? Şi apoi, cum să îi primeşti fără să zici ceva? Adică, eu unul dacă aş fi primit aşa ceva, m-aş fi întrebat dacă nu cumva se face caterincă de mine...cum pantofi cu toc? Asta îşi bate joc de noi? Ţi-aş fi dat, dragă Nuţi, o flegmă din toată inima. Ţi-aş fi dat cu tocurile în cap, fără număr. Ba chiar ţi-aş fi arătat graţios curul tăbăcit de muncă şi ţi-aş fi pogorât cel puţin jumătate din sfinţii din calendar în cale.

Asta merităm. Pentru că ne lăsăm călcaţi zilnic în picioare şi n-avem curaj să zicem nimic. O blondă care să ne dea ciocolată Poiana atunci când ne e deja prea scârbă de ce se întâmplă. Pantofi cu toc să ne rupem gleznele după ce ne-am rupt în prealabil spatele de la atâta muncă pentru traiul nost de toate zilele. MARŞ LA COTEŢ FĂ!!!

1 wild thought(s):

iulineaţa spunea...

Omul este singura creatură care refuză să fie ceea ce este. Romanul accepta oricum orice.

Un produs Blogger.