14 martie 2010

Ce colanţii mei ?!

N-am să înţeleg niciodată de ce ai veni îmbrăcată în colanţi, fardată cu bidineaua şi cocoţată pe tocuri la un meci de fotbal. Asta la doar două grade celsius. Oare nu realizezi că n-ai cum să atragi privirile nici unui bărbat preocupat să urmărească dojdoi' de tipi alergând după o sferă buclucaşă ?! Că deh... cam ăsta e motivu' prinicipal pentru care vi la un meci de fotbal ca băiat nu? Pentru bucuria unui gol şi cântecul galeriei stăm în frig aproape două ore. Nu vin la stadion să te văd pe tine cu scheme şi figuri dă pă hevăn, buze ţuguiate şi bârfe tastate pe touch-screenul telefonului cumpărat de fraieru' cu q şepce. Nu sunt angajat la gsp sau digi să te filmez cum te rujezi la începutul meciului mimând uşor imnul echipei despre care tu şti că joacă în violet şi alb care are un atacant, nu ştiu cum îl cheamă, drăguţ foc. Aşa că dragă piţi lasă colanţii şi figurile pentru mall şi fă-ne un favor şi stai acasă când e meci! N-ai nici o şansă să ne impresionezi, din contră!

2 wild thought(s):

Anda spunea...

Poate tu nu vii, dar sunt destui maimutoi care abia asteapta si asa un prilej la meci. Si prin galerie am vazut multe fete de cls a 5a pe care e cam evident ca le preocupa mai mult socializarea. Din pacate, shit like this happens.

cucu-bau spunea...

hihi...m-am apucat azi de o carte magnifica : eleganta ariciului de Muriel Barbery. si mi-am adus aminte de postu tau cand citeam "Frumusetii i se iarta totul, chiar si vulgaritatea. Inteligenta nu mai pare o dreapta compensare a lucrurilor, o reechilibrare pe care natura o ofera celor mai putin favorizati dintre copiii ei, ci o jucarie de prisos care sporeste valoarea bijuteriei." :P rock on ludutzu ;) mai vrem posturi de-astea.

Un produs Blogger.