10 ianuarie 2010

Filme bune anul are!


Anul ce tocmai a început se anunţă a fi unul de-a dreptul deosebit pentru iubitorii de film de pretutindeni. Şi dacă nu acum, atunci când să fie mai bună o evadare din cotidian într-o lume a fantasticului. Pentru că anul 2010 se află sub zodia fantasy-ului şi a 3D-ului. Cinefilii care vor şti cum să îşi pună “arici” la buzunare se vor putea bucura de un adevărat festin din partea producătorilor de filme.

De la aventurile lui Sherlock la viaţa post-apocalipsă

Şi dacă 2009 s-a încheiat cu o adevărată isterie creată de James Cameron cu al său, Avatar, începutul de an va aduce pe marile ecrane o sumedenie de producţii bazate pe efecte speciale, demne de urmărit în din ce în ce mai popularul format 3D. Un Sherlock Holmes plin de umor, ironie şi tehnici de luptă face deja furori şi stârneşte controverse în versiunea imaginată de britanicul Guy Ritchie.
Terry Gilliam propune evadarea într-o altă lume în The Imaginarium Of Doctor Parnassus, care ne aduce o ultimă reprezentaţie a lui Heath Ledger alături de Christopher Plummer sau chiar Johnny Depp. Acesta din urmă întruchipează pălărierul nebun în viziunea lui Tim Burton a lui Alice in Wonderland, în unul din cele mai aşteptate filme ale anului. Iar, pentru că ne apropiem -nu-i aşa?- de sfărşitul lumii, The Road cu Viggo Mortenssen, un road-trip în doi, într-o lume post-apocaliptică şi Legion cu Paul Bettany în rolul unui înger exterminator completează lista filmelor de gen începută de 2012. Mai adăugăm şi o serie de sequals mult aşteptate ca Iron Man 2, Spiderman 4, Toy Story 3 sau Twilight New Moon şi anul 2010 nu mai pare aşa greu de trecut!


1 wild thought(s):

iulineaţa spunea...

iti mai recomand si filmic.ro, foreignfilms.com , si ultimele filme d la mine din profil.

Un produs Blogger.