19 ianuarie 2010

Duc gunoiul, te las undeva?

Din ciclul mari proşti în căminele studenţeşti din România revin cu povestea (probabil) aceluiaşi prost care înfunda pişoarul acum ceva luni. Da, dragii mei, prostia recidivează şi pe deasupra mai şi doare. E grele când stai într-o cameră cu alţi cinci inşi să mai şi faci curat să mai şi duci gunoiul etc. Astfel că, zilele ăstea, ce s-au gândit băieţii, n-are sens să cobor patru etaje să îmi duc gunoiul de o săptămână, mai bine arunc ce-am adunat în coşurile din baie că doară tanti femeia de servici vine dimineaţa şi face curat la fel de bine pe cum desfundă pişoare.

Eee, numai că băieţii nu s-au gândit că în weekend femeile de servici nu lucrează şi că astfel gunoiul va sta mult şi bine la locul lui în…baie. Şi mai fain ar fi fost dacă l-ar fi ascuns după uşă sau mai ştiu eu unde. Însă nu! Dragii noştri colegi s-au gândit să-l lase unde altundeva dacă nu în faţa pişoarului, probabil ca semnătură, trademark, ce vreţi voi. Peisajul nu ar fi fost complet dacă gunoiul cu pricina n-ar fi fost înţesat cu carne stricată, care după cum probabil vă imaginaţi, pute într-un mod fantastic…Aşa că de sâmbătă până luni dimineaţa toaleta a mai avut un condiment în componenţa-i şi aşa greu digerabilă.

Şi cum karma is a bitch:p răsplata a venit la începutul săptămânii când doamna administratoare le-a dat o amendă frumoasă băieţilor, nu din pricina gunoiului din baie ci a celui din cameră. Greu de imaginat ce-o mai fi fost şi prin cameră dacă nesimţirea lor a dat afară până în baia de peste drum. Oricum băieţi nu uitaţi să folosiţi săpunu’ că nu-i aşa, Duru chiar spală curu! Păcat că nu reîmprospătează şi caracteru cu miros de levănţică…

0 wild thought(s):

Un produs Blogger.