13 octombrie 2010

România Bute!!


Iată încă o mostră că românii nu ştiu să îşi aprecieze valorile. În noapte de vineri spre sâmbătă, Lucian Bute îşi va apăra titlul de CAMPION MONDIAL IBF la categoria supermijlocie în faţa americanului Jesse Brinkley. Aşa cum ne-am obişnuit deja, meciul va avea loc la Montreal, acolo unde campionul nostru va boxa în faţa a peste 15.000 de oameni, într-o gală în care se vor mai lupta şi Jojo Dan şi Alexandru Deaconu.

Gala din Centre Bell va fi tansmisă în direct de ESPN (!) astfel că worldwide, meciul lui Bute va putea fi urmărit în peste 15 ţări, de pe cinci continente, însă... aşa cum era de aşteptat, printre acestea NU se află şi România!!! Acest lucru denotă o crasă lipsă de respect din partea televiziunilor de la noi, care nu s-au înghesuit să transmită marele meci al românului nostru. Evident, dacă ne gândim că nu pot scoate bani din reclame la fel ca la fotbal, pentru că, dacă Bute al nostru îi dă somnic pufos americanului în, să zicem, primele trei runde, cum sper de altfel să se şi întâmple, televiziunile rămân cu calupurile de publicitate dintre reprize nedifuzate şi astfel bani ioc. Ruşinos şi jenant de-a dreptul. Bine că văd bine mersi Victoria Brăneşti cu cocârjaţii din vale. Bine că văd meciul păcii dintre ultimele clasate în Italia şi Spania, bine că îl văd pe Tamaş cum înoată în meciurile celor de la WBA. Bine că văd femei goale pe sport.ro la ore târzii. Bine că îl văd pe marele, imensul, unicul bişniţar numărul unu' dân Rromânia, Giovani Becali cum se screme să dea şi el două vorbe şi ălea pline de prostie pe GÎSÎPÎ. Bine că îl văd pe Mironică cum face o caterincă leşinată despre N'doye şi ai săi 10 căţei pufoşi... În condiţiile ăstea, am să caut pe net un stream live şi am să urmăresc lupta lui Lucian, unul din cei mai mari sportivi din România ultimilor ani!

2 wild thought(s):

iulineaţa spunea...

din pacate cacatul in care innoata tara asta nu poate tine o asemenea gala. sa ne vedem lungul nasului e cliseic, as spune mai degraba sa curatam dara de muci pentru care nimeni nu prea paseste in tara asta, poate doar din greseala.

Anca spunea...

Se pare ca nu doar eu sunt revoltata.. http://sosolina90.deviantart.com/journal/35666391/

Un produs Blogger.