7 august 2009

Cu botu' pe labe

Steaua a fost pusă cu botul pe labe în doar 48 de ore. Mai întâi, în Scoţia, de către o echipă care s-ar bate la retrogradare în liga noastră şi astăzi de decizia FIFA care a hotărât ca roş-albaştrii să dispute următoarele două meciuri din Europa League fără suporteri. Asta exact în momentul în care steliştii au dat peste un adversar mai mult decât facil, St Patrick's din Irlanda, echipă ce se "laudă" cu eliminarea unei echipe din capitala Maltei. Aşadar, pentru un banner jignitor afişat în timpul meciului cu Ujpest, de către 30 de huligani care probabil nici nu ştiau cum se scrie numele adversarilor maghiari, vor suferi mii de suporteri ai Stelei care ar fi vrut să vadă meciurile de acasă ale favoriţilor cu orice preţ. Sper ca aceşti retardaţi să plătească şi să vadă meciurile din faţa televizorului unde pot să înjure sau să îşi dea foc fără să deranjeze pe nimeni!
Referitor la meciul de aseară, îngrijorătoare prestaţia echipei în prima repriză, când puştii scoţieni le-au dat o lecţie "umflaţilor" Ionescu (departe de micul Balaci), Onicaş şi Ochiroşii. Mă bucur că Zapata rămâne portarul bun pe care îl ştiam şi că "leneşul" Stancu (aşa cum l-a numit marele cronicar sportiv Floriiiin Călinescu) îşi face datoria de atacant, marcând gol după gol.

P.S : Bună decizia federaţiei de a obliga formaţiile din liga 1 să îşi aplaude adversarul la finalul meciului, după modelul Stelei. Trist este că a trebuit să vină un italian să ne arate ce e cu adevărat fair-play-ul!

7 wild thought(s):

Anda spunea...

Ce pacat ca inca nu a venit englezul care sa iti arate tie cu adevarat ce inseamna sa fii suporter. Dar si daca ar veni, nu crerd ca ai pricepe mai nimic.
Plus ca o victorie nu este echivalentul unui bot asezat peste niste labe. De stelisti ca tine imi e rusine.

daimon spunea...

mie in general mi-e rusine de toti stelistii, cu cateva exceptii :)

Claudiu spunea...

Adevarul e ca e mai bine sa fie mii de stelisti ca cei care au adus suspendarea stelei!!! si nu inteleg faza cu englezul care sa imi arate mie ce inseamna sa fii suporter. Sau suporter egal huligan? oricum nu tin sa iti demonstrez tie cat de Stelist sunt eu pentru ca n-are rost. Victorie, victorie dar faptul ca o echipa de pusti de 17 ani a avut atatea ocazii e destul de nasol pentru ce vrem anul asta.

Anda spunea...

Sa iti explic faza cu suporterul. Se ia cartea "Mexicu '70". Se deschide la pagina 337. Se citeste pana la 339. Se cugeta la priceperea mesajului.
Nu ai ce sa demonstrezi, pentru ca tu nu esti suporter, esti o frunzulita in bataia vantului succeselor fotbalistice si cam atat.

Claudiu spunea...

De acum inainte nu numai ca o sa vin sa iti cer sfaturi gramaticale ci si sfaturi despre cum e sa sustin cu adevarat o echipa. Interesant ca sunt doar o frunzulita in bataia vantului succeselor fotbalistice, desi aproape un orasel intreg ma stie drept unul dintre cei mai fanatici suporteri stelisti. Dar n-ai de unde sa stii tu.

Anda spunea...

Eu stiu numai ce vad cand sunt de fata. Vrei sa ma duc sa fac investigatie la Deva cumva? Tot timpul o sa ma cert cu stelistii care ma enerveaza, imi e in sange. E vorba de sustinerea unei idei.
Cat despre greseli, iti aratam ca nu esti nici pe departe asa destept pe cat te crezi in comparatie cu restul pulimii nefericite. Si motivul il stii tu foarte bine, chiar daca lasi pe restul lumii sa creada ce iti convine tie, adica chestii referitoare la Targu-Jiu. Sau cel putin imi place mie sa cred ca esti constient ca stiu ce ai facut.

Zamfir de Turda spunea...

Dacă fotbalul este un sport, de unde a apărut ura de moarte dintre nenorociţii de suporteri nenorociţi (astfel, i-am scos din discuţie pe adevăraţii suporteri care îşi onorează adversarul fără să fie obligaţie de la federaţie!)?!

Un produs Blogger.