9 noiembrie 2008

Ştiu


Un ocean alb-violet. Atmosfera incredibilă. Cei mai frumoşi suporteri din România au venit cu gândul la o victorie împotriva echipei a căror culori stârnesc atâta ură în Banat. 33000 mai exact. 11 ani au trecut de la o victorie pe Dan Păltinişanu. Artificii, coregrafie unică, speranţa că balaurul va fi răpus ca în basme. Dacă nici acum atunci când...Primele 10 minute ale meciului echivalează cu cele mai frumoase momente pe care le-am trăit pe un stadion. Vulcanul erupe la intrarea echipelor. Am un nod în gât şi îmi e imposibil să stau locului. Cânt. Tare. Din ce în ce mai tare. Azi nimeni nu ne poate învinge. Minutul 13. Prima fază periculoasă a oaspeţilor aduce golul. E linişte. Pentru doar câteva secunde. Se aude vocea liderului în boxele de la firul ierbii şi peluza cântă mai tare. Ce a urmat rămâne doar în mintea bucureştenilor. Ce ştiu eu. Ştiu doar că sunt mândru să fi fost una din vocile ce aseară au răsunat pentru culorile Politehnicii. Învingători nu sunt dinamoviştii. Adevăraţii învingători sunt acei oameni care au populat până la refuz arena bănăţeană şi pentru care, o victorie aseară ar fi înseamnat mai mult decât orice. Ştiu că la anul voi fi din nou în tribună. Ştiu că vocea mea se va uni cu cea a celui de lângă mine. Ştiu că voi pleca fericit. Ştiu că balaurul va fi răpus.

3 wild thought(s):

Nicu Lungu spunea...

inteleg tot ce ai scris... sentimentele astea le-am avut si eu
aseara

Storm spunea...

E pacata ca o echipa ca Dinamo este pe locul 1 si acum nu vorbesc din prisma faptului ca tin cu Steaua,nu,vorbesc pentru ca sunt convinsa ca e pur si simplu noroc.Am vazut felu in care joaca au momentu bune recunosc da peransamblu Dinamo nu joaca.Daca ar fi fost cei mai buni la ora actuala jucau ei in Ch Lg si nu Steaua si CFR da asta-i fotbalul....

Unknown spunea...

Din pacate, nici macar eu nu mai cred ca "balaurul" va fi vreodata rapus atata timp cat e Iancu la Timisoara. Se inmultesc vocile care spun ca iar ne-am adunat 40.000 de fraieri ca sa vedem un blat cat casa. La fel ca in 2006 (0-0). O sa-i batem numai atunmci cand ei o sa aiba 25 de puncte avans pe primu loc si e ultima etapa.

Un produs Blogger.