5 august 2009

La coada vacii

Astăzi, imediat după ce m-am trezit am deschis televizorul pentru a căuta ceva care să facă cerealele să alunece mai bine alături de laptele "proaspăt" de Billa. Printre obişnuitele reluări matinale ale emisiunilor de peste săptămână, protv-ul redifuza noua lor emisiune Serviţi vă rog!, care, în acest episod i-a avut protagonişti pe Lupu Rednic, Roman de la Zdob şi Zdub, o tanti cântăreaţă de muzică populară a cărui nume nu îl ştiu şiiiiiiii inegalabila, unica, sensuala, Simonă de Bamboo.
Pentru cei care nu aţi fost aşa de plictisiţi încât să urmăriţi noua emisiune preluată de protv-işti de pe Mtv (The Simple Life), câteva vedete fac curăţenie, mâncare, cosesc şi mulg văcuţe şi oiţe nevinovate pentru ca nişte oameni de rând să plece într-o vacanţă pe care nu şi-o puteau permite. Astfel că nu puteam rata prilejul de a o vedea pe sensual la treabă; altfel de treabă decât cea cu care ne-a obişnuit deja...
Ca să vă faceţi o imagine şi mai bună, platinata, era pe tocuri într-o fustiţă albă de genul celor pe care le vedem pe pitzipoanca.org, la coada vacii. Nu ştiu dacă s-a îmbrăcat aşa pentru a ridica audienţa emisiunii sau din simplul motiv pentru care PI=1,41. Cert e că imaginea era de-a dreptul gustoasă. Eee şi veţi spune ce mare lucru şi cu asta..dar...aici vine momentul când cerealele mi s-au oprit în gât. Dezgustată de faptul că avea să facă din nou cunoştinţă cu Steluţa (numele văcuţei)blonda strigă "pă nea Mărin": "nea Mărine, da de ce mă pui iară pă mine la muls, eu am făcut 2 FACULTĂŢI ca să ajung să mulg dupe o vacă??????"
Refuz să mă gândesc cum a terminat dezgustătoarea blondă cele 2(!!) facultăţi.
Iată cum la coada vacii, specimenul de faţă a reuşit să jignească pe faţă bieţii ţărani care vând laptele pe nimic şi să ne confirme încă odată că prin facultate poţi să treci ca Steluţa prin otavă!!

2 wild thought(s):

iulineaţa spunea...

am vaz si eu cv spot cu emisiunea...bah cozmetizata sau nu i`d have a go at`er, but u don`t actually say that regarding a decent girl right?

i guess i`m sayin`she`s a ,,one size fits all``...ey?:P

Anda spunea...

Asta apropo de avataru tau, stii tu care.
P.S. ( ca iar imi dai motive ): aL carui nume, in mama lui de articol. In curand o sa te chem la meditatii, ca nu s emai poate asa.

Un produs Blogger.